Coaching met klank

Ervaar meer bezieling, plezier en vrijheid in je leven! Leer met zelfcompassie te luisteren naar je hart en ziel.

erken je behoeftes en verlangens

Wil jij je meer authentiek en vrijer leren uiten? En keuzes voor jezelf gaan maken die kloppend voelen? Zodat jij stappen gaat zetten richting een leven dat meer afgestemd voelt op jouw ziel? Een leven waarin je meer stroming voelt? En waarin je meer bezieling, meer plezier en meer vrijheid ervaart?

Laten we dan kennismaken. Ik luister naar je. En ik leer je te luisteren naar je hart en je ziel. Met klank en muziek leer ik je zachtjes te landen in je lijf, en nodig ik je uit dieper te voelen. Misschien wel dieper dan je ooit deed. Om je eigen behoeftes en verlangens te ontdekken en te erkennen. En om er vervolgens naar te gaan handelen.

Luisteren tussen jouw woorden

Luisteren is mijn passie. Wat je verhaal ook is en welke onzekerheid of schaamte je ook met je meedraagt. Luisterend naar jouw woorden hoor ik meer dan jouw biografie en je pijn. Ik hoor je verdriet en je verlangens, je grenzen en je wensen. En ik maak ruimte voor alles wat er is, wat er speelt in jou. Ik luister en hoor waar jij je hart sluit, voor jezelf en voor anderen. En ik hoor ook waar jij je hart open houdt. Waar het stroomt in je. 

Samen gaan we op een innerlijke reis, van hoofd naar hart en ziel. En mogelijk zelfs ‘beyond’. Mijn uitgangspunt komt uit de oude spirituele tradities: je bent al goed en heel. We gaan samen op zoek naar de blokkades in jouw systeem. De dammen in jouw rivier waardoor je het tegendeel bent gaan geloven en je hart bent gaan sluiten.

en Jij mag ook luisteren…

De klanken van mijn instrumenten keren terug in iedere sessie. Dan mag jij luisteren! De klanken helpen je om te gronden in je lijf en ze begeleiden de meditatie. Ik leg de klankschalen op je lichaam als ik fysieke en/of energetische blokkades wil losmaken. En ik zet ze in om je in verbinding te brengen met de heelheid die we zijn.

Vanuit een holistische, non-duale en lichaamsgerichte visie gebruik ik diverse technieken in mijn coaching: enquiry, meditatie, visualisatie, lichaamsoefeningen. Soms ook adem- en stemoefeningen. Want authenticiteit gaat over jouw waarheid leren kennen en spreken, het thema van het keelchakra! Jouw hulpvraag staat centraal: iedere sessie is daarom 100% maatwerk en sluit aan op waar je op dat moment de meeste behoefte aan hebt.

…naar jezelf

Leer te luisteren naar je eigen behoeftes en er naar te handelen. Herken je grenzen en leer ‘nee’ te zeggen. Leer meer zelfcompassie te ontwikkelen en je hart te openen voor jezelf. Zo kom je meer en meer liefdevol thuis bij jezelf. En daarmee vergroot je je zelfvertrouwen. Om stappen te zetten die goed voor jou zijn, die je dienen en die je bekrachtigen in je talenten en je passies. Om zo authentiek mogelijk je leven te leiden. Een leven waarin je geen concessies meer doet en trouw blijft aan jezelf! Je hart kunt volgen! Spannend? Jazeker! En ik moedig je aan, om dapper te zijn! I’ll be your spiritual cheerleader!

Hoe gaan we dat doen?

Ook voor innerlijk werk is regelmaat en discipline nodig! Daarom werk ik alleen in traject vorm en plannen we bij aanvang van je traject je sessies zo veel mogelijk al in. Voor een fit lijf weet je dat regelmatig naar de sportschool gaan noodzakelijk is, toch? Dit geldt ook voor je mentale en emotionele welzijn! Ik heb drie pakketten waar je uit kunt kiezen.

Ga je ‘all the way’ met me? YES! Dit is een groot cadeau aan jezelf. In dit diepgaande traject support ik je tussen de live sessies door ook via Zoom. Zo behouden we het momentum in de integratie van je proceswerk. En eindigen we met een ‘half-day retreat’ waarin we je ontwikkeling naar meer authentiek leven bekrachtigen en eren met onder meer een geleide visualisatie en een cacao met klank ceremonie.

Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek (online gesprek via Zoom) met me in. Dan kunnen we even uitwisselen en kan ik je al je vragen beantwoorden.

Ben je een student van School of Life? Als alumni geef ik ook leertherapie, afgestemd op de wensen en eisen van de opleiding.   

Oh en wist je dat mijn sessies deels worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars? 

 

Ervaringen

“Christel is voor mij een no nonsens teacher die heel erg vanuit het “al heel zijn” begeleid/ werkt, waardoor je jezelf intern bekrachtigd en doet stromen.
Heel fijn ‘klank’bord!✨ 🙏✨ ”

Wes

“Really helpful and lovely. Christel is passionate, motivated and caring. Would recommend her to people!”

Albert

“Wat n eye-opener was dit, ik kan dit iedereen aanraden. Heel bijzonder 💃- ”

Miriam

Waar ben je naar op zoek?