Soundhealing

Ontspan. Laad op. Raak geïnspireerd. Vertraag. Laat los en transformeer. 

 

Loslaten en transformeren door te luisteren

Bij een soundhealing zorg ik voor een veilige bedding waarin jij kunt ontspannen, ervaren, voelen en thuiskomen bij jezelf. Ik zet een energetische klanktempel neer waarin je kunt loslaten en transformeren. Luister naar de klanken en kom in verbinding met je hart. Vergroot je zelfcompassie en reguleer tegelijkertijd ook je zenuwstelsel.

Liggend op een matras en onder een dekentje hoef je alleen maar naar de klanken van mijn instrumenten te luisteren en je hart te openen. 

Je ervaart hoe helend klank kan zijn voor je systeem, zowel op fysiek maar ook op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. En hoe het soms ook kan schuren, ongemak kan oproepen en je diepste uitdagingen kan spiegelen. Het is als een meditatie: kan je er bij blijven en je waarnemingen met liefde bezien?

De klanken houden je in het Hier en Nu. And that is where the magic happens! En wie weet zak je wel door de ego illusie van plaats en tijd en kom je in contact met de eenheid waar alle oude spirituele tradities over spreken en wat we ten diepste zijn: liefde. Heelheid. Bron. Al wat Is.

Voor sommige mensen is een soundhealing een trip, maar dan zonder paddo’s of pillen. En sommige mensen vallen gewoon in slaap, en dat is ook helemaal okee!  Je doet het nooit fout.

Je wordt uitgenodigd

om voor jezelf je intentie(s) te formuleren en deze mee te nemen in de soundhealing.

Hiermee vergroot je de helende kwaliteiten van de sessie. In de 90 minuten ervaar je mijn ‘full immersive audio experience’: een unieke combinatie van intuïtieve zang, analoge klanken van klankschalen, gongen, handpan en vele andere (percussie) instrumenten die live worden gemixt met digitale soundscapes uit diverse synthesizers.

Een diepgaande ervaring, voor als je van muziek en klank houdt en/of behoefte hebt aan:

  • Diepe ontspanning van je zenuwstelsel,
  • Begeleiding om een innerlijke reis te maken van hoofd naar hart,
  • Een moment om te ont-doen, vertragen en onthaasten,
  • een bijzonder moment delen met je geliefde
  • Ruimte om bewust in diepe verbinding te komen met jezelf en Al wat Is,
  • Een multidimensionale transmissie,
  • Een lichttaal activatie,
  • Nieuwe inzichten op een specifiek thema,
  • Integratietijd en heling.

Meer dan 6 personen op jouw locatie?

Prijs op aanvraag.

Ervaringen

“In lange tijd niet zo’n diepe ontspanning gevoeld!
Christel luistert en voelt goed aan wat je nodig hebt en haar stem en sounds zijn als een heerlijke deken : warm en troostend. Kan het iedereen aanraden om een keer te ervaren! 💜”

Sietske M.

“Christel dompelt je onder in een bad van geluid wat jou naar diepe ontspanning brengt. Ik noem het een reset.
Na een sessie is mijn hoofd leeg, ben ik ontspannen en soms tegelijkertijd energiek alsof ik een paar uur heb geslapen.
Christel is een warme, down to earth, persoonlijkheid die je ziel voedt met haar fantastische geluiden.”

Marion W.

“Wat een fijne ervaring, Christel begeleidt op een prachtige manier. Ze laat je welkom voelen en neemt je vervolgens mee op een heerlijke reis tijdens de soundhealing. Subtiel en diepgaand, met veel persoonlijke aandacht.”

Haitske S.

“Altijd weer helemaal tot rust komen en diep kunnen ontspannen bij Christel. Nieuwsgierig naar elke klank/geluid geniet ik van haar soundbath. Ik heb de volgende datum alweer geboekt en kijk er naar uit.”

Anne-Marie

“Ik kan het iedereen aanraden om naar de soundhealing van Christel te gaan. Het is een heel groot kado voor jezelf. Een concert waar je heerlijk mag liggen, genieten van de muziek met vele mooie instrumenten, even helemaal een met jezelf, je voelt je hele lichaam aangaan op de geluid frequenties. Het geeft je zoveel energie! Christel zorgt voor een fantastische ervaring, bedankt!”

Wendy C.

Waar ben je naar op zoek?