Over de verbinding met jezelf, thuiskomen en dapper zijn

19 maart 2024

Begint de aanstormende lente bij jou ook iets los te maken? Bij mij is de nieuwe energie voelbaar en het zet me in beweging! Na de wintermaanden die mij gefocust naar binnen lieten keren, ga ik nu vol de expansie in.

‘Hold on to your wig my dear!!’  hoor ik het universum grinniken.

Opeens krijg ik weer aanvragen voor soundhealings en neem ik 4 weken de taken over van de directeur van urban retreat center De Meditatietuin in Amsterdam. What is happening?! Ik voel me sinds lange tijd weer lekker productief.

En zo geschiedde dat ik een paar weken geleden ook gestart ben met het maken van een nieuwe website, wat tevens een rebranding wordt van mijn werk. Want mijn coachingspraktijk mag meer in het zonnetje gezet worden.

Sinds ik me volop stortte in het geven van soundhealings heeft mijn coachingsvorm ook een verandering ondergaan.

En daar past iets nieuws bij: coaching met soundhealing, in traject vorm.

Sinds ik zelf met grote regelmaat in de sportschool te vinden ben, realiseer ik me des te meer: je krijgt pas resultaat als je iets regelmatig doet! Dat geldt net zo goed voor coaching als voor personal training. Of een nieuw instrument leren bespelen (hello handpan).

De trajecten hebben als doel om jou meer en meer te laten thuiskomen bij jezelf. Van hoofd naar hart, en lijf. En we gaan op zoek naar jouw eigen geluid. Figuurlijk, maar soms ook heel letterlijk. Want: hoe authentieker jij kunt zijn, kunt leven en daar expressie aan kunt geven, hoe meer je thuiskomt. Bij jezelf en Al wat Is.

Voor wie dan, Chris?

Voor alle spiritual warriors met een liefde voor klank en muziek, die de verbinding met zichzelf kwijt zijn geraakt, of misschien wel nooit gehad hebben en vooral in hun hoofd leefden. Voor die dappere mannen en vrouwen die zien dat de uitdagingen in hun leven en in hun relaties een uitnodiging zijn om op zelfonderzoek te gaan. En niet schuwen voor zelfreflectie op hun eigen schaduwstukken. En die ook een grote interesse hebben in de non-duale wijsheid van de oude spirituele tradities.

Wordt vervolgd 😉

En als je nu al denkt, tell me more!!
Mail me en dan maken we een belafspraak.

Over Christel

Zolang ik het me kan heugen ben ik altijd enorm nieuwsgierig geweest naar de levensverhalen van anderen. Wat heb je meegemaakt? Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? Ook de passie en talenten bij anderen zien of herkennen, of dat nu in werk tot uiting komt of in een uit de hand gelopen hobby, vind ik oneindig inspirerend. 

Ontdek mijn verhaal

Waar ben je naar op zoek?