Over detoxen, darmendouches en mijn eerste half-day retreat

7 mei 2024

Het was even stil van mijn kant. Dit eerste kwartaal van 2024 stond ik in standje ‘het-is-winter-en-ik-keer-naar-binnen’. Daarbij kwam dat ik in April ook mijn inmiddels jaarlijkse detox (inclusief 4 dagen vasten) deed met Manuvision Barcelona.

En ook dat was een reis naar binnen, want:
A) Confronterend: mijn koffie en chocolade verslaving. The struggle is real people!
B) Louterend. Dankzij de dagelijkse darmendouche. (ja dat lees je goed)
C) Bekrachtigend. Ik blijk dus na 72 uur niet eten gewoon in de Spaanse hitte een flinke wandeling door de natuur te kunnen maken. inclusief heuvels. Bam! ️
D) Bevrijdend. De Manuvision meridiaan massages zijn f****ing pijnlijk. Maar oh, wat heb ik weer veel pijn en oude verhalen kunnen loslaten.

Afijn, ik voel me tamelijk herboren. Mijn werkzame leven is ook plots in een soort stroomversnelling geraakt en er komen mooie ontwikkelingen aan. Waaronder de launch van mijn nieuwe website. Momenteel ben ik druk bezig met de teksten. Ook zo’n lekker intern proces. Mijn innerlijke perfectionista bleek nog immer aanwezig. Maar we worden inmiddels vriendinnen. To be continued! 

Graag breng ik ook een paar mooie events onder je aandacht.

️ Vrijdag aanstaande 10 Mei doe ik om 15:00 een Pure Sound Meditation met Frank, in De Meditatietuin – 25 klankschalen, 3 gongen en alle ruimte voor meditatie, contemplatie en verstilling. Opdat je je ziel beter kunt horen.

️ Dinsdag avond 14 mei pakken Frank en ik uit met alle instrumenten die we hebben, inclusief Franks betoverende monochord en mijn digital soundscapes, met een Pure Sound Journey in De Roos, om 20:00u. Een innerlijke klankreis om thuis te komen bij jezelf, en al wat is.

️ Dan geef ik op 22 mei een leuke, lichtvoetige en toch ook gegronde workshop Klankschalen bespelen, uiteraard met de man die al 25 jaar ervaring heeft met deze wonderschone instrumenten: Frank Klank. Je gaat dus onder andere zelf spelen! In De Meditatietuin, ’s avonds van 19-21u. 

️ Tot slot, op 24 mei, een primeur! Want dan geef ik mijn eerste half-day-retreat samen met lieve Marjon Tjia, waarin we de verstillende en heilzame kwaliteiten van Qi Neng Chi Gong samen brengen met de helende klanken van soundhealing. Dit wordt een middag waarin Marjon en ik een zachte bedding creëren zodat jij al bewegend, voelend en luisterend kunt landen in je lichaam. En waarin aandacht voor jezelf, je lichaam en contact met de bron van alles centraal staan. Dit wordt volgens mij echt een pareltje, erg veel zin in!!

Kaartje kopen? Klik HIER   Ook als je meer informatie wilt lezen over de events.

En als je meer wilt weten over vasten en Manuvision Barcelona, stuur me een berichtje! Ik vertel je graag meer over alle health benefits!

.

Over Christel

Zolang ik het me kan heugen ben ik altijd enorm nieuwsgierig geweest naar de levensverhalen van anderen. Wat heb je meegemaakt? Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? Ook de passie en talenten bij anderen zien of herkennen, of dat nu in werk tot uiting komt of in een uit de hand gelopen hobby, vind ik oneindig inspirerend. 

Ontdek mijn verhaal

Waar ben je naar op zoek?