Soundhealing Concert

Op verschillende locaties in Amsterdam geef ik soundhealing groepssessies. Je kunt me vinden in De Meditatietuin, De Roos en Spa Zuiver. Ook kun je me boeken voor jouw evenement op locatie. 

soundhealing ligconcert

Een soundhealing ligconcert ervaren in een grotere groep is een laagdrempelige manier om mijn werk te ervaren. De ligconcerten hebben als hoofddoel om jou te laten kennismaken met de ontspannende, meditatieve en transformerende kracht van klank.

Na mijn introductie begeleid ik de groep in een geleide meditatie, die overgaat in het concert.

Voor mijn sessies in De Meditatietuin, De Roos en Spa Zuiver kun je hier je kaartje kopen.

Op jouw Retreat of Evenement?

Tevens ben ik te boeken voor jouw evenement of retreat! Inmiddels heb ik ervaring met diverse groepen deelnemers en settings.

Een soundhealing ligconcert is een perfecte aanvulling van een mindfulness, yoga of stilte retraite. Maar ook als bijzonder onderdeel van een bedrijfsuitje of management teamdag. Ook voor een speciale verjaardagsviering of vrijgezellendag is een soundhealing een orgineel alternatief. 

Klanten met wie ik samenwerk: Campus Aan De Lanen in Rosmalen, NautaDutilh, Spa Zuiver en Eventfabriek.

 

Ervaringen

“In lange tijd niet zo’n diepe ontspanning gevoeld!
Christel luistert en voelt goed aan wat je nodig hebt en haar stem en sounds zijn als een heerlijke deken : warm en troostend. Kan het iedereen aanraden om een keer te ervaren! 💜”

Sietske M.

“Christel dompelt je onder in een bad van geluid wat jou naar diepe ontspanning brengt. Ik noem het een reset.
Na een sessie is mijn hoofd leeg, ben ik ontspannen en soms tegelijkertijd energiek alsof ik een paar uur heb geslapen.
Christel is een warme, down to earth, persoonlijkheid die je ziel voedt met haar fantastische geluiden.”

Marion W. 

“Wat een fijne ervaring, Christel begeleidt op een prachtige manier. Ze laat je welkom voelen en neemt je vervolgens mee op een heerlijke reis tijdens de soundhealing. Subtiel en diepgaand, met veel persoonlijke aandacht.”

Haitske S.

“Altijd weer helemaal tot rust komen en diep kunnen ontspannen bij Christel. Nieuwsgierig naar elke klank/geluid geniet ik van haar soundbath. Ik heb de volgende datum alweer geboekt en kijk er naar uit.”

Anne-Marie

“Ik kan het iedereen aanraden om naar de soundhealing van Christel te gaan. Het is een heel groot kado voor jezelf. Een concert waar je heerlijk mag liggen, genieten van de muziek met vele mooie instrumenten, even helemaal een met jezelf, je voelt je hele lichaam aangaan op de geluid frequenties. Het geeft je zoveel energie! Christel zorgt voor een fantastische ervaring, bedankt!”

Wendy C.

Waar ben je naar op zoek?