Sound, body & soul retreat

In de zomer van 2025 zal ik samen met Katinka van Cranenburgh een retraite faciliteren!

6 dagen, 5 nachten, Barcelona

Denk aan: klankmeditaties en visualisaties, soundjourney sessies en  dagelijkse Manuvision training, met de groep. En daarnaast: 1 op 1 Coaching met Klank sessies en individuele Manuvision bodywork sessies. Lekker en gezond eten. Zonnebaden.

sound 

Kom deze week in verbinding met je hart en ziel. Laat de klanken je drukke monkey mind maar begeleiden naar het stille hier en nu. Door de klanken word je meer en meer aanwezig, in het moment. In contact met je lichaam, je emoties, je energieveld. Met je grenzen, je behoeftes, je verlangens. Tijdens deze week krijg je alle ruimte om daar contact mee te maken. Zodat jij meer authentiekere keuzes kunt gaan maken. Passend bij jou. Niet omdat iets moet of zo hoort.

body

Ons lichaam is het gevoelige membraan waarmee we de wereld om ons heen voelen en ervaren. Manuvision heeft als visie om het lichaam zo soepel te maken, dat de levensenergie volop kan stromen. Blokkades, emotioneel, mentaal of energetisch, worden in ons leven vastgezet in ons lijf en uiten zich in de vorm van klachten en pijn. 

 

soul

De stilte die na de klanken volgt, de stilte die volgt na een manuvision behandeling, is een stilte die vol leven is. En in die stilte kom je ook even los van je dagelijkse zelf, je ego structuur. In de stilte kun je Zijn. Zijn wie je bent. Zijn met wat Is. Contact maken met je Ziel. Je Hoger Zelf. De brug naar Liefde slaan.

 

Ervaringen

“In lange tijd niet zo’n diepe ontspanning gevoeld!
Christel luistert en voelt goed aan wat je nodig hebt en haar stem en sounds zijn als een heerlijke deken : warm en troostend. Kan het iedereen aanraden om een keer te ervaren! 💜”

Sietske Morsch

“Christel dompelt je onder in een bad van geluid wat jou naar diepe ontspanning brengt. Ik noem het een reset.
Na een sessie is mijn hoofd leeg, ben ik ontspannen en soms tegelijkertijd energiek alsof ik een paar uur heb geslapen.
Christel is een warme, down to earth, persoonlijkheid die je ziel voedt met haar fantastische geluiden.”

Marion Weers

“Wat een fijne ervaring, Christel begeleidt op een prachtige manier. Ze laat je welkom voelen en neemt je vervolgens mee op een heerlijke reis tijdens de soundhealing. Subtiel en diepgaand, met veel persoonlijke aandacht.”

Haitske Schiere

“Altijd weer helemaal tot rust komen en diep kunnen ontspannen bij Christel. Nieuwsgierig naar elke klank/geluid geniet ik van haar soundbath. Ik heb de volgende datum alweer geboekt en kijk er naar uit.”

Anne-Marie

“Ik kan het iedereen aanraden om naar de soundhealing van Christel te gaan. Het is een heel groot kado voor jezelf. Een concert waar je heerlijk mag liggen, genieten van de muziek met vele mooie instrumenten, even helemaal een met jezelf, je voelt je hele lichaam aangaan op de geluid frequenties. Het geeft je zoveel energie! Christel zorgt voor een fantastische ervaring, bedankt!”

Wendy Cornuit

Waar ben je naar op zoek?